ေန႔စဥ္ ေျမပဲ လက္တစ္ဆုပ္ စားျခင္းက ဆာေလာင္မႈ မျဖစ္ေအာင္ တားဆီး ႏုိင္ၿပီး ဝမ္းဗိုက္မွ အဆီမ်ား ခ်ေပးရန္ အေထာက္အကူ ျပဳေၾကာင္း ပညာရွင္ မ်ားက ေျပာၾကား လုိက္သည္။
ယခု ေတြ႕ရွိခ်က္သည္ ေျမပဲစားျခင္းႏွင့္ ဆီ႐ိုတိုနင္ ေဟာ္မုန္း ျမင့္မားျခင္းတို႔ အၾကားရွိ ဆက္ႏႊယ္ခ်က္ကို ပထမဆံုး အႀကိမ္အျဖစ္ ေဖာ္ထုတ္ ႏုိင္ခဲ့ျခင္းလည္း ျဖစ္သည္။
ဆီ႐ိုတိုနင္သည္ အစာစားလိုစိတ္ကို ေလွ်ာ့ခ် ေပးႏုိင္ၿပီး ေပ်ာ္ရႊင္မႈ ခံစားခ်က္ကို ျမႇင့္တင္ ေပးကာ ႏွလံုး က်န္းမာေရးကိုလည္း တိုးတက္ေစေၾကာင္း ေတြ႕ရွိခဲ့ သည္။
စပိန္ႏိုင္ငံ ဘာစီလိုနာ တကၠသိုလ္မွ သုေတသန ပညာမ်ားသည္ အေပၚယံ အလႊာ မႏႊာထားေသာ သစ္ၾကားသီး၊ ဗာဒံေစ့ႏွင့္ ေဟဇယ္သီး အေစ့ တို႔သည္ လည္း အလားတူ က်န္းမာေရး အတြက္ ေကာင္းမြန္ေသာ အာနိသင္မ်ား ရွိသည္ဟု ဆိုသည္။
Thursday 29 August 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment